מידע מורחב

הנכם מוזמנים לוובינר בנושא ייעול העלות של תהליך ניהול קוד-פתוח

Feb03


הנכם מוזמנים לוובינר בנושא ייעול העלות של תהליך ניהול קוד-פתוח שיתקיים ב-19.2 בשעה 16:00, שעון ישראל


.Create the software. Banish the risk

.Optimizing the cost of OSS management


There is no denying that most organizations today are using open source and third party code to maximize productivity and minimize development costs. Following this trend, organizations are increasingly turning to practices to manage licensing obligations, security vulnerabilities and encryption content associated with open source code.
Join Protecode COO Norm Glaude as he shares his tips for streamlining the open source license management process and maximizing your return on investment.



When: Wednesday February 19th 2014 at 9am EST, 6:30pm IST (India), 3:00pm CET (Central Europe), 2:00pm (UK)
Repeat: Wednesday February 19th 2014 at 2pm EST, 11:00am PST

What you’ll learn:
  • Open source licenses, your responsibilities and your obligations
  • The typical steps involved in a manual open source audit
  • Automating these steps to reduce your time to market

Length: 45 minutes

Register Now
עדיין לא נרשמת לאתר ? לחץ כאן להרשמה מהירה
נא המתן...
דירוג
  1. ארגונים חכמים משתמשים בחבילות קוד-פתוח וצד-שלישי בכדי למקסם את התפוקה ולצמצם את עלויות הפיתוח!
    בוובינר זה מר נורם גלאוד מומחה מחברת Protecode ידון בנושא ויחלוק עמכם את ניסיונו בייעול התהליך של ניהול רישיונות הקוד הפתוח תוך מקסום ההחזר על ההשקעה.
    מומלץ!!!
  2. מי שלא מנהל את התהליך - התהליך מנהל אותו ואז כשמגיע רגע האמת ברכישה או השקעה עלולות לצוץ בעיות כואבות מאוד.
    שמעתי על מספר מקרים בהם התבטלה השקעה או הנפקה כי ברגע האחרון גילו שימוש בקוד-פתוח שלא לפי תנאי הרשיון


עליך להתחבר כדי להגיב. לחץ כאן להתחברות.